ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΛΥΡΑΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΛΥΡΑΣ

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΛΥΡΑΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΛΥΡΑΣ

69410 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: Ορφέως 27
Περιοχή: Δάφνη
Τηλέφωνο: 2130144980
Κινητό: 6977642959
Τ.Κ.: 17236
Fax: -
Υπεύθυνος: ΛΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Τηλέφωνο υπεύθυνου: 6977642959
Ιστοσελίδα: http://www.metafores-lyras.gr
Η εταιρία μας με μια συνεχή παρουσία στο χώρο των μεταφορών και των μετακομίσεων με την 30ετή εμπειρία της σας παρέχει ενα πλήρες και υψηλής ποιότητας πακέτο υπηρεσιών. Για την επιτυχημένη και σωστή μετακόμιση η συσκευασία έχει πρωταρχικό ρόλο στην επιτυχία της μεταφοράς. Το εξιδεικευμένο προσωπικό μας, η πολύχρονη πείρα μας και τα άριστα υλικά μας εγγυώνται την άψογη συσκευασία και μεταφορά οικοσκευών σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας. Επίσης αναλαμβάνουμε την πλήρη και ολοκληρωμένη μεταφο...
69410 Επισκέπτες:

Ορφέως 27, Δάφνη

69410 Επισκέπτες:

Η εταιρία μας με μια συνεχή παρουσία στο χώρο των μεταφορών και των μετακομίσεων με την 30ετή εμπειρία της σας παρέχει ενα πλήρες και υψηλής ποιότητας πακέτο υπηρεσιών. Για την επιτυχημένη και σωστή μετακόμιση η συσκευασία έχει πρωταρχικό ρόλο στην επιτυχία της μεταφοράς. Το εξιδεικευμένο προσωπικό μας, η πολύχρονη πείρα μας και τα άριστα υλικά μας εγγυώνται την άψογη συσκευασία και μεταφορά οικοσκευών σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας. Επίσης αναλαμβάνουμε την πλήρη και ολοκληρωμένη μεταφορά επιχειρήσεων (γραφείων, καταστημάτων, εργοστασίων, κτλ.).

Για την ασφαλή μεταφορά των πραγμάτων χρησιμοποιούμε σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα, γερανούς, κλειστού τύπου φορτηγά και έμπειρο προσωπικό. Κατόπιν συννενόησης με τον πελάτη παρέχεται η δυνατότητα ασφαλιστικής κάλυψης των μεταφερόμενων πραγμάτων. Ακόμα διαθέτουμε ειδικούς γερανούς και εργαλεία για την μεταφορά ευαίσθητων μηχανημάτων και μεγάλου βάρους.

Διατίθονται κλειστοί χώροι αποθήκευσης για την οικοσυσκευή σας ή για οποιοδήποτε αντικείμενο θέλετενα διαφυλάξεται ή να αποθηκεύσετε.

Κατά την ολοκλήρωση της μεταφοράς σύμφωνα με τις υποδείξεις σας, τα έπιπλα θα τοποθετηθούν και θα συναρμολογηθούν όπου και όπως ακριβώς επιθυμείτε. Τα υλικά συσκευασίας θα απομακρυνθούν απο το προσωπικό μας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση είμαστε στην δίαθεση σας.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΛΥΡΑΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΛΥΡΑΣ Μεταφορές
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΛΥΡΑΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΛΥΡΑΣ Μετακομίσεις
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΛΥΡΑΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΛΥΡΑΣ Ανυψώσεις
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΛΥΡΑΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΛΥΡΑΣ Αμπαλάζ
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΛΥΡΑΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΛΥΡΑΣ Λύσιμο - Δέσιμο Επίπλων
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΛΥΡΑΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΛΥΡΑΣ Αποσύνδεση - Επανασύνδεση Ηλεκτρικών Συσκευών
69410 Επισκέπτες:

Ορφέως 27
Δάφνη

Τηλέφωνο: 2130144980
Κινητό: 6977642959

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
Τρίτη:
Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή:
Σάββατο:
Κυριακή: